Palvelumme

Hoidoissa käytettävät tuotteet

Pevonia Botanica

Pevonia Botanica on yksi maailman tunnetuimpia spa-sarjoja ja se on käytössä monissa ylellisissä spa- ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla kun ne hoitavat kehoa ja ihoa. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä, ja ylellisillä, uusimmalla teknologialla valmistetuilla hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitotuloksia. Pevonia  Botanican tuotteilla luodaan unohtumattomia spa-elämyksiä, aina uudelleen ja uudelleen. Tehokas ja tuloksellinen sekä täysin luonnonmukainen ihonhoitosarja, jonka löydät vain Pevonia- hoitoloista.

Mary Cohr

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö, ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Huippusuosittu sarja on käytössä ympäri maailman: voit vierailla Mary Cohr -hoitolassa jo yli 55 maassa.

Oriflame

Oriflame on 55- vuotias Ruotsalainen kosmetiikkayhtiö joka toimii yli 60 maassa. Oriflamen tuotteet perustuvat moderniin ihonhoitoteknologiaan ja luonnon aktiiviaineisiin. Tuotteiden takana on huipputiede sekä omistautunut ja uraauurtava tutkimus.

Korjaavaa ja suojaavaa ihonhoitoa – nuorekkaan, terveen näköisen ihon puolesta
Jokaisessa NovAge-tuotesarjassa on ainutlaatuinen yhdistelmä edistyksellistä teknologiaa kasvikantasoluutteiden kanssa. Teknologia on suunniteltu kohdistamaan ja korjaamaan spesifejä ikääntymisen merkkejä, kun taas kasvikantasoluute torjuu ikääntymistä aiheuttavia tekijöitä ennen, kuin ne pääsevät vaikuttamaan ihossa. NovAge on nuorekkaan ihon suojelija, jotta sinä voisit nauttia nuorekkaasta, terveen näköisestä ihosta missä iässä tahansa.

Suositukset

Mitä asiakkaat sanovat

Iho silottunut ja arvet pienentyneet. Iho on paljon tasaisempi ja finnejä paljon vähemmän.

Jaakko

Kiitos ihanasta hemmotteluhetkestä.
Olo oli kuin uudesti syntyneellä.

Marja

Ihanaa oli olla kasvohoidossa, olo on freesi ja raikas.

Niina

Hyvä asiakas

Yhteystiedot

Kauppatie 1, 58700 Sulkava
Kunnan virastotalon alakerrassa
info@kauneushoitolaanisia.fi

+358 50 521 9673

Tulliportinkatu 1-5
57100 Savonlinna
Savonlinnan linja-autoasema 3. krs
info@kauneushoitolaanisia.fi

+358 50 521 9673

Epassilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Edenredillä ja Smartumilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Ajanvaraus

Teen hoitoja Sulkavalla ma,ti,pe ja la ja Savonlinnassa to tai sopimuksen mukaan. Ajanvarauksen kautta voit varata itsellesi ajan. Varmista että varaat oikeaan paikkaan oikealle päivälle. Jos haluat ajanvarauksen ulkopuolelta ajan, ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Seuraa meitä facebookissa

AncoraThemes © 2023. All Rights Reserved, Modified by Megaman Oy