Hemmotteleva kokovartalohieronta 1,5h 70€

Hemmottelevassa kokovartalohieronnassa keskitytään rentoutukseen ja miellyttävän elämyksen luomiseen. Hieronta on urheiluhierontaa kevyempää eikä tarkoituksena ole tuottaan kipua, ollen kuitenkin hierontaa, ei vain silittelyä. Hieronta vaikuttaa yleisesti ihon toimitaan, verenkiertoon, rauhasiin ja lihaksiin sekä mieleen. Klassista rentouttavaa hierontaa suositellaan myös selluliitin hoitoon sekä ikääntyneelle ja veltostuneelle iholle.

Hieronnan alussa tehtävä ihon kuivaharjaus poistaa iholta kuivan ja kuolleen ihosolukon ja auttaa hoitoaineita ja hoitovoiteita imeytymään paremmin. Kuivaharjaus sopii heikkokuntoisille, voimattomuuteen, vanhenemismuutoksista kärsiville ihoille, vaihdevuosissa oleville ja yölliseen suonenvetoon.

Epassilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Edenredillä ja Smartumilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Ajanvaraus

Teen hoitoja Sulkavalla ma, ti, ke ja la ja Savonlinnassa to tai sopimuksen mukaan. Ajanvarauksen kautta voit varata itsellesi ajan. Varmista että varaat oikeaan paikkaan oikealle päivälle. Jos haluat ajanvarauksen ulkopuolelta ajan, ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Seuraa meitä facebookissa

AncoraThemes © 2024. All Rights Reserved, Modified by Megaman Oy