Timanttihionta 90€

Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, silmänympärysvoide ja loppuvoide.

Timanttihionta on puhdistava, uudistava, ihoa kirkastava ja tasoittava laitehoito. Se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoito tuntuu miellyttävälle ja huomaat ihosi kirkkauden jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suositellaan sarjahoitona. Ei suositella erityisen couperoottiselle tai herkälle iholle. Vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä.

Hoitopäivänä ei suositella raskasta liikuntaa eikä saunomista. Hoitoa ei suositella tehtäväksi aurinkoisena vuodenaikana tai ennen lomamatkaa etelään. Hoidon jälkeen iho on erittäin altis auringon UV säteilylle ja pigmenttiläiskien ilmestymiselle. Hoidon jälkeen iho on suojattava mahdollisimman korkealla suojakertoimella. Ei sovi voimakkaan kemiallisen kuorinnan tai A- vitamiinihoidon jälkeen. Hoidosta oltava väh. 1kk ennen timanttihiontaa.

Epassilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Edenredillä ja Smartumilla kokovartalohieronta ja niska-hartiahieronta

Ajanvaraus

Teen hoitoja Sulkavalla ma, ti, ke ja la ja Savonlinnassa to tai sopimuksen mukaan. Ajanvarauksen kautta voit varata itsellesi ajan. Varmista että varaat oikeaan paikkaan oikealle päivälle. Jos haluat ajanvarauksen ulkopuolelta ajan, ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Seuraa meitä facebookissa

AncoraThemes © 2024. All Rights Reserved, Modified by Megaman Oy